ZEUS

After Affair & SOOLE | 6.10.2023. | Mejdan – Tuzla

After Affair & SOOLE | 6.10.2023. | Mejdan – Tuzla

Okupljeni oko zajedničke ideje da donesu drugačije iskustvo noćnog provoda, u proteklim godinama uspješnog zajedničkog rada nastupali su i organizovali brojne tematske zabave koje je svaki put posjetilo više stotina, ali i hiljada ljudi. Rame uz rame sa vodećim artistima današnjice poput Artbat-a, Hot Since 82, Davida Moralesa, Dixona, Joris Voorna, Matadora sa velikim uspjehom već dugi niz godina svoju pozitivnu plesnu energiju prenose na publiku. Stotine uspješnih zabava rezultiralo je time da je After Affair za veoma kratak period izašao iz okvira lokalnih DJ-eva i postao i zvanično najbolji regionalni DJ duo.

Sa ovim sjajnim duom nastupt će i tuzlanski Dj SOOLE koji je vlasnik dvanaestočasovnog muzičkog mixa. Za ovog muzičkog znalca možemo reći da je pravi prototip modernog DJ-a, pomalo enigmatičan, sa istančanim muzičkim iskustvom. Njegovi nastupi su jedinstvena fuzija tonova, kojima pokazuje svoj raskošni talent, a koji u miksu i svoj toj savršenoj harmoniji zrače snažnom melodičnom energijom koju publika isčekuje.

Ograničeni broj ulaznica dostupan je na prodajnom mjestu CD Shop Sejo&Vili – Korzo, a za sve dodatne informacije tu je i kontakt broj +387 61 235 237.

#agencijazeus #afteraffair #soole #mejdan #tuzla

 

Leave Your Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Početna
O nama
Galerija
Projekti