ZEUS

Sky Summer Stage | Brown Sugar RnB otvara Sky Summer Stage koncept zabava na krovu Tuzlanke

Najvećim dijelom Brown Sugar RnB se bazira na hitove, koji su već klasici poznati svim generacijama. Pritom, nisu zapostavljeni ni klupski trendovi iz Hip Hop i R&B muzike, koji posljednjih godina apsolutno dominiraju širom svijeta pa tako i kod nas.

Domaćini iza pulta ovog zaista sjajnog serijala zabava su Merakoon i Dj Soul.

Feđa Šolak, poznat kao Merakoon kroz muzičku karijeru okušao se kao rap izvođač, Hip Hop producent, a nakon toga i kao DJ. Ovaj iskusni poznavatelj muzike predstavio je prve Brown Sugar evente tokom 2016. i 2017. godine, a koji su već tada privukli brojnu publiku željnu plesa i dobre atmosfere.

Emir Alagić – DJ Soul već je znano ime domaćoj klupskoj publici. Jedan od osnivača muzičkog pokreta Fm Jam, najiskusniji domaći DJ, i drugi dio Brown Sugar RnB dvojca.

“Koncept je prije svega baziran na plasiranju R&B muzike, koja je u svom novijem vremenu ono što bi nazvali feelgood music. Ples, osmjeh i ljubav su ono što želimo vidjeti na plesnom podiju ispred sebe.” – Dj Merakoon!

Brown Sugar RnB je najpopularniji projekat ovog žanara te se za svaki koji je i sam po sebi unikatan traži ulaznica više. Družimo se na najunikatnijoj lokaciji u Tuzli uz R’n’B/Hip Hop/Trap club events.

Jagermeister vam predstavlja:

BROWN SUGAR RNB | Merakoon & Dj Soul | Sky Sumer Stage open air

Subota | 4.6.2022. godine | Tuzlanka-krov | 19:00 h

Dobro došli na Sky Summer Stage, novi koncept noćnog izlaska na najunikatnijoj lokaciju u Tuzli!!

Leave Your Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Početna
O nama
Galerija
Projekti