ZEUS

Garden of Dreams | Treće izdanje festivala u junu 2022. godine

Nakon dva izdanja Garden of Dreams festivala iz organizacije poručuju kako je stiglo vrijeme da najave sljedeći festival, najveći do sada.

Garden of Dreams festival biće održan u mjesecu junu 2022. godine. Ovom najavom festival će biti održan u terminu sa kojim su i počeli prije 3 godine, a što su tokom prethodne godine bili prinuđeni korigovati zbog novonastale situacije i restrikcija.

“Iako je iza nas teška godina, dali smo sve od sebe da nastavimo sa našim eventima, pa smo tako u proteklih godinu dana organizovali 6 pojedinačnih Garden of Dreams evenata i Garden of Dreams Festival koji je trajao 3 dana, na dvije različite lokacije. Pored toga, kada smo tokom pandemije bili spriječeni da plešemo zajedno pobrinuli smo se da muzika ne prestaje. Kroz naš projekat Garden of Dreams presents BiH posjetili smo neke od najljepših predjela Bosne i Hercegovine, oživjeli zaboravljene tvrđave, napravili razglednicu fascinantnog Titovog bunkera, poslali pozdrave sa sarajevskog aerodroma i još mnogo toga. Mi nastavljamo raditi i ne sumnjamo da će period iza nas biti bolji nego onaj iza, a okolnosti su te koje diktiraju ritam. Po svemu sudeći svjetska muzička industrija se prilagodila, odnosno uvela određena pravila, te poduzela sve neophodne korake za što bezbjednije održavanje masovnih skupova. Prateći i poštujući pravila, uz VPT protokol, osiguraćemo sebe kao i sve posjetioce tokom festivala”, PR Garden of Dreams Festivala Darko Pandurević.

Nastavlja da mora reći da su to svjetska imena, iako još ništa ne može otkrivati, ali ako će se o nečemu pričati, to će biti izvođači, stage za nove muzičke žanrove i lokacija!

“Naravno da ćemo dati sve od sebe da treće izdanje festivala podignemo stepenicu više, ustvari cijeli jedan sprat, tako da budite spremni na festival kakav Sarajevo stvarno zaslužuje. Ono što možemo sa sigurnošću obećati našoj publici jeste još bolji festival, što znači da ćemo se još više pozabaviti rasvjetom, uređenjem, bajkovitom plesnim podijem, ali i popratnim aktivnostima koje Garden of Dreams iskustvo čine potpunim. Posebnu pažnju posvetićemo i prostoru koji je najviše zastupljen na svim vašim storijima i fotkama, a to je stage. Budite spremni za tri dana vrhunske zabave”, dodao je.

“Prodaja ulaznica za Festival počinje danas i odvijaće se kroz tri faze. Ograničena serija early bird ulaznica po cijeni od 49 KM je dostupna sada na www.kupikartu.ba. U drugoj i trećoj fazi festivalske ulaznice ćete moći kupiti po 69 KM i 89 KM, a u prodaji će biti i karte za svaki događaj posebno”, istakao je.

Za više informacija o Garden of Dreams Festivalu, kao i svim njihovim eventima zapratite ih na društvenim mrežama Instagram & Facebook, kao i na službenom Facebook eventu festivala.

#agencijazeus #news

Leave Your Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Početna
O nama
Galerija
Projekti