ZEUS

Sting | Koncert u Sarajevu, 19. marta 2022. u Zetri!

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice Sting održat će koncert prvi put u Sarajevu, 19. marta 2022. (subota) u 20 sati u Zetri!

Sting u Sarajevo dovodi i svoju kompletnu produkciju, sound, light i video, čime je potpuni užitak na svjetskom nivou na ovom koncertu zagarantovan.

Koncertu će moći prisustvovati svi koji pokažu dokaz o vakcinaciji ili preležanom covidu u posljednjih šest mjeseci, a bit će osigurano i testiranje pred dvoranom. Za sarajevski koncert Stinga publika iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i čitavog regiona, će imati priliku kupiti ulaznice po najnižoj cijeni na cijeloj evropskoj turneji.

Koncert će trajati dva sata i bit će sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose…), ali će istovremeno biti i promocija novog albuma “The Bridge”, koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”. Kao specijalni gost koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joea Sumnera sa svojim bendom.

#agencijazeus #news #sting

Leave Your Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Početna
O nama
Galerija
Projekti