ZEUS

Garden of Dreams with Roy Rosenfeld | Una Tennis Center

Garden of Dreams je svim ljubiteljima elektronske muzike na peronu 2 Željezničke stanice Sarajevo nedavno priredio noć za pamćenje o kojoj se još uvijek govori, no vrijeme je da zakažemo novi ples i to već 23. oktobra u Teniskom centru Una.

“Ono što ovaj Garden of Dreams event čini posebnim jeste činjenica da su izvođače birali naši pratitelji na društvenim mrežama, odnosno naša publika”, poručuju organizatori.

U jakoj konkurenciji prvo mjesto odnio je DJ Roy Rosenfeld. Pored njega za DJ pultom naći će se i domaća lica, Bonjasky, kao i Banjalučanin Luka Čikić.

“Spremite se za još jedno intergalaktičko putovanje u prelijepom ambijentu restorana Una koji je našoj publici dobro poznat, kako po odličnom provodu, tako i po odličnim setovima i zanimljivim izvođačima”, navodi se u saopćenju.

Ono bez čega nijedan Garden of Dreams event ne može proći, dobro skoro nijedan, jeste after party. Naša druga kuća klub Silver and Smoke i ovog puta biće naš domaćin. Line-up čine Bonjasky, Luka Čikić i novo ime DJ scene FTLA.

“Svi ste pozvani da zajedno slavimo život i ljubav uz najbolju elektronsku muziku 23. oktobra na lokaciji Teniskog centra Una sa početkom u 18 sati”, pozivaju organizatori.

#agencijazeus #news

Leave Your Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Početna
O nama
Galerija
Projekti