ZEUS

Fresh Wave Festival | Preko 50 renomiranih izvođača nastupit će na devetom Fresh Wave Festivalu

Više od pedeset renomiranih izvođača sa svjetske i regionalne muzičke scene nastupit će na devetom Fresh Wave Festivalu, koji će se ove godine održati od 5. do 7. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Zavidna lista izvođača predstojećeg ljeta okupit će neka od najuzbudljivijih imena sa svjetske i regionalne muzičke scene, a banjalučku tvrđavu Kastel obilježit će najjače izdanje festivala do sada.

“Nakon više od šesnaest mjeseci, napokon ćemo imati priliku da se ponovo družimo i uživamo u muzici, slaveći ljubav i radost druženja na najboljem festivalu u BiH. Da je riječ o događaju bez premca svjedoče i velika imena, a među njima i apsolutne ikone svjetske elektronske scene, koja će nam se ovog avgusta pridružiti na glavnoj bini festivala: Sven Väth, Ilario Alicante, Nastia, Victor Ruiz, Deborah De Luca, John Digweed”, kazali su u saopćenju.

Rezidenti Nektar Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i Woodie predvode regionalne izvođače koji će se ovog ljeta pridružiti headlinerima festivala.

Energy bina Fresh Wave Festivala i ovog ljeta predstavlja regionalnu muzičku poslasticu, a listu izvođača koji će nastupiti na ovoj bini predvode imena kao što su: Petar Dundov, Space Motion, Forest People, Damir Hoffman, Marko Vuković, Roxa, Coeus, Sinisa Tamamovic, Kristijan Molnar, Bokee, TKNO, Miloš Vujović i mnogi drugi.

Za ljubitelje živih nastupa, a na LIVE bini Fresh Wave Festivala, pobrinut će se Vojko V, Klinac, Krankšvester, Ajs Nigrutin i Timbe, Marčelo, Fox, Surreal, a osim festivalskih bina posjetioce očekuju fan zone i drugi sadržaji koji će se realizovati u saradnji sa medijskim pokroviteljima, prijateljima i partnerima festivala.

Leave Your Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Početna
O nama
Galerija
Projekti