ZEUS

Garden Of Dreams | 19. i 20. juna u bašti Historijskog muzeja u Sarajevu

Nakon više od godinu dana, kada je održan posljednji Garden Of Dreams event, ponovo plešemo pod sarajevskim nebom. Vrijeme je za prvi party pod novim pravilima!

“Garden of Dreams Weekend ovaj put otvara mlada sarajevska DJica Adnoir, a isti dan proslavljamo i petu godišnjicu otkako uljepšavamo živote svih vas uz naš istaknuti DJ dvojac After Affair, koji će sve do 23 sata biti iza miksete. Drugi dan u goste nam dolaze prijatelji s kojima već dugo sarađujemo, iz Bosne i Hercegovine, Luka Čikić i Calkins, Buba iz Crne Gore i Musumeci i Stereocalypse iz Italije. Naš odnos je posebno važan, jer smo i u najizazovnijim trenucima bili podrška jedni drugima, tako dan nam je velika čast započeti novo poglavlje života upravo sa njima” istaknuo je PR Garden of Dreams Darko Pandurević.

Karte su u prodaji na kupikartu.ba po cijeni od 25 KM za jedan dan, te 40 KM za oba dana, dok će određeni broj ulaznica biti dostupan i na samom ulazu. Lokacija na kojoj se okupljamo je historijska u dva smisla – bilježi prošlost, ali bilježi i naše prvo ponovno okupljanje u ljepšim okolnostima! Pripremite plesne cipele ili patike za genijalan provod uz poštivanje svih propisanih mjera za siguran provod.

Da bi posjetitelji mogli prisustvovati događaju koji će se održati 19.06.2021. godine i 20.06.2021. godine u Historijskom muzeju BiH biće potrebno da se zadovolje navedeni koraci: Da su posjetitelji događaja osobe koje su vakcinisane (obje doze vakcine) u posljednjih 6 mjeseci i imaju dokaz o vakcinaciji. Da su posjetitelji osobe koje su prebolovale Covid 19 u posljednjih 6 mjeseca i da imaju dokaz o prebolovanoj bolesti u navedenom periodu (pozitivan PCR test prije više od 21 dan ili potvrdu o prebolovanoj bolesti). Da posjetitelji imaju PCR ili antigen test ne stariji od 48 sati.

Posjetitelji će također moći obaviti brzi antigenski test u subotu i nedjelju u Historijskom muzeju BiH prije samog ulaska na događaj po istoj cijeni.

“Za ovu priliku smo sa poliklinikom Atrijum dogovorili posebnu cijenu antigenskog testa u iznosu od 20 KM. Obzirom da se odavno nismo vidjeli i da znamo koliko ste poželjeli našu baštu snova, 50% cijene testa snosi Garden of Dreams, tako da posjetitelji test plaćaju 10 KM. Prilikom pristupanja testiranju potrebno je da imate kartu za Garden of Dreams weekend ili za jedan dan”, navode.

Sve informacije vezane za ovaj događaj možete pratiti na FB stranici eventa Garden of Dreams.

https://www.facebook.com/GardenofDreams.ba

#agencijazeus #news #gardenofdreams

Leave Your Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Početna
O nama
Galerija
Projekti