ZEUS

VAN GOGH | 35. ROĐENDAN GRUPE OBILJEŽEN REIZDANJEM ALBUMA “MORE BEZ OBALA”

CD,TEKSTOVI PJESAMA I DO SADA NEOBJAVLJENE FOTOGRAFIJE GRUPE VAN GOGH U LUKSUZNO DIZAJNIRANOM IZDANJU

USKORO I SPOT ZA PJESMU „KAKVO DIVNO VEČE” 

Muzičko putovanje grupe Van Gogh dugo 35 godina, od antologijskih hitova iz 80-ih, preko inovativnih, višedecenijskih muzičkih i stilskih kolorita, sve do današnjeg trenutka, obilježeno je novim, LIMITIRANIM REIZDANJEM DESETOG STUDIJSKOG ALBUMA „MORE BEZ OBALA” iz 2019.godine, pod etiketom izdavačke kuće FIDBOX. Reizdanje albuma, pored tekstova pjesama i do sad neobjavljenih fotografija u luksuznom digipaku, predstavlja izdanje namenjeno najvatrenijim poštovaocima rada  grupe Van Gog. U prodaji će se takođe naći i majica sa novim logotipom benda. 

Sa albuma dostupnog u specijalnom pakovanju, publika će moći da se podsjeti i ekranizovanih hitova za pjesme kao što su: Za suze nema vremena, Emotivno miniran, Možda baš sad, Gotovo je sve,Više te ne volim ko pre, a bend najavljuje I NOVI RADIJSKI SINGL I SPOT ZA PJESMU KAKVO DIVNO VEČE u režiji Dejana Senića. 

Muzička zaostavština rima, akorda i melodija spakovana u gotovo četiri decenije, dobila je u hodu spontani naziv “Vangogologija”, a vinovnici ovog pravca i sebi svojstvene muzičke priče Đule, Srba i Gaga i dalje su spremni za nove muzičke izazove. 

Frontmen benda Zvonimir Đukić, rado se sjeća početka rokenrol priče koja datira još od 1986. godine, ali ne posustaje na trasi „feniksovog kreativnog puta”. Tokom protekle godine, Đule i ekipa nisu propustili priliku da studijski zabilježe nove muzičke ideje,  koje već, kako sami tvrde, predstavljaju okosnicu  budućeg studijskog izdanja:

“Album “More bez obala” je ovim reizdanjem, posle tišine koju nam je pandemija donjela, ponovo dobio vjetar u jedra. Ovim posebno dizajniranim CD izdanjem i novim spotom za pjesmu “Kakvo divno veče” sa aktuelnog albuma, obilježavamo 35.rođendan grupe. Pomenuta pjesma je ujedno i naš sljedeći radijski singl. Ljudi, jedva čekamo da vam koncertno krenemo u susret i da vas zagrlimo muzikom”, poručuje Đule.

Podsjetimo, album “More bez obala” je svoju uspješnu regionalnu promociju doživio 2019.godine, a beogradsku juna iste godine pod nazivom ROKA ROLA, kada je za prijatelje iz svijeta muzike ali i medije, Đule sa svojom ekipom u dobro poznatom eksplozivnom ritmu zasvirao kako antologijske hitove benda tako i pjesme sa aktuelnog studijskog albuma “More bez obala”. 

Album se može naći u prodaji u svim bolje snadbjevenim prodavnicima CD-a i vinila, a svoj primjerak albuma možete naručiti pouzećem  u platinum, gold ili silver paketu na www.fidbox.rs  ili putem Fidbox facebook i Instagram stranice: instagram.com/fidbox.officefacebook.com/fidbox.lp.cd 

#agencijazeus #vangogh #morebezobala

Leave Your Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Početna
O nama
Galerija
Projekti