ZEUS

VAN GOGH | “NOVI ARANŽMANI ZA NOVO DOBA” !

KULTNI ROK SASTAV VAN GOGH 03. APRILA U INOVATIVNOM TELEVIZIJSKOM FORMATU “STUDIO”  ( RTS1)  

NEKI OD HITOVA GRUPE VAN GOGH-A PO PRVI PUT U NOVOM “MUZIČKOM RUHU”

Đule uoči nastupa: “Neka nam se čula dotaknu”!

Neobičan i originalan “muzički eksperiment” se nastavlja i ovog vikenda u okviru  emisije “Studio” ( RTS1) , kada će na sceni kreiranoj po svjetskim standardima i specijalnim akustičnim performansama od 21h zablistati visprena muzička trojka Đule, Srba i Gaga – članovi kultnog rok sastava Van Gogh. U neprikosnovenoj produkciji i sa potpuno novim aranžmanima starih pjesama, bend će izvesti tri svoje pjesme, posle godinu dana od karantinskog maratonskog  live koncerta koji su fanovima priredili iz svog “kućnog” studija. 

 Lider benda Zvonimir Đukić je u uoči emisije, zajedno sa Srbom zasvirao na akustičnoj gitari, najavljujući da će se u opusu numera koje će izvesti na bini svjetskog kalibra naći i jedna obrada, njemu najomiljenija pjesma! Najavljujući nastup benda, Đule je vidno raspoložen, izjavio:

“Spremni za let? Ok, vežite se, poljećemo, neka nam se čula dotaknu, ne dozvolimo ovom vremenu i pošasti koja nas je zadesila, da nas otuđi. Uživajte u muzici!”

Podsjetimo, nastao iz prve regionalne dodele muzičkih priznanja, manifestacije Music Awards Ceremony (MAC), Studio promoviše regionalnu muzičku saradnju, spajajući umjetnička djela i vrhunsku tehničku produkciju u cjelinu koja predstavlja veliki iskorak u odnosu na sve dosadašnje TV fotmate.

Studio je prvi muzički šou program koji je omogućio gledaocima da zavire „iza scene” i vide kako njihovi omiljeni izvođači izgledaju u jednoj malo drugačijoj atmosferi – tokom samog rada na pjesmama, odnosno novim aranžmanima koje kreiraju zajedno sa produkcijom Skymusic.

#probazanovodoba #vangogh

Leave Your Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Početna
O nama
Galerija
Projekti