ZEUS

Online | Đorđe David i Ivana Peters najavili koncert

Legendarni rock pjevač Đorđe David sa grupom Death Saw održaće svoj onlajn kocert 4. decembra 2020. godine, na kojem će ekskluzivni gost biti jedan od najboljih ženskih vokala u regionu Ivana Peters.

Koncert je uvertira u album obrada Đorđa Davida i njegovog benda, pod nazivom “Da se ne zaboravi”, koji će objaviti “Grand produkcija”. Album je već odštampan, a uskoro izlazi i prvi spot, trenutno je u montaži. To je obrada Bajagine pjesme “Gde si”, upravo duet sa Ivanom. Njih dvoje su premijerno predstavili tu obradu još početkom godine, u emisiji “Zvezde Granda”. Đorđe već neko vrijeme izvodi sa svojim bendom na koncertima ovaj Bajagin hit iz 1993, sa albuma “Muzika na struju”.

Uradili smo onlajn koncert s obzirom da, ono što je trebalo da se desi za dan studenata 4. aprila, sa pokušajem odlaganja za 4. oktobar, nije uspelo da se desi iz poznatog nam razloga koji se zove pandemija. U organizaciji Ministarstva omladine sporta i omladinaca iz Studentskog grada, omladine grada Beograda zahvaljujući, pre svega, ljudima koji su ovde u pozorištu Dadov. Mi smo na velikoj sceni pozorišta odradili lajv koncert sa Ivanom Peters, po logici stvari, jer imamo duetsku pesmu sa njom na novom albumu i ona je neko ko je nama postao izuzetno drag i u životu. Ovo će se emitovati 4.12.2020. godine na www.intelektualac.rs., kazao je Đorđe David.

Linkovi za praćenje:

Leave Your Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Početna
O nama
Galerija
Projekti