ZEUS

Kaliopi najavila koncerte u BiH

Makedonska muzička zvijezda Kaliopi u sarajevskom Domu mladih danas je na konferenciji za medije najavila svoju bh. turneju. Punog srca i s nestrpljenjem Kaliopi je govorila o nastupima u našoj zemlji, a prvi od njih zakazan je već za 4. oktobar u Mostaru u dvorani Herceg Stjepan Kosača.

“Divno je ponovo biti u BiH i Sarajevu. Ja volim ovaj grad jer me najljepše uspomene vežu za njega. I za vrijeme Jugoslavije on je bio centar muzike. Čak i kad je prošao sve te ružne stvari, ostao je uspravan, niko nije uspio ubiti njegov duh. I ovdje se osjećam uvijek divno, kao da sam tu odrasla, s tim divnim ljudima”, poručila je Kaliopi.

Nakon Mostaraca priliku da uživa u koncertima makedonske pjevačice imat će sarajevska publika, gdje je koncert u Domu mladih planiran za 5. oktobar. Dan poslije slijedi zenički koncert u Bosanskom narodnom pozorištu, zatim u Doboju, Banjoj Luci, Tuzli, Bijeljini i Brčkom, dok je završnica bh. turneje planirana za 13. oktobar u Travniku gdje će Kaliopi nastupiti prvi put. Svi koncerti počinju u 20 sati, a producent turneje je agencija Zeus.

Leave Your Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Početna
O nama
Galerija
Projekti